Om oss

CoSafe har i samråd med med försäkringsbolag, polis, företag, kommuner, myndigheter och experter inom säkerhet, skolsäkerhet, IT, kommunikation och krishantering utvecklat smarta, krypterade och prisbelönta kommunikationsplattformar som enkelt nås via en app på mobila enheter eller via en webbläsare på datorer. När behovet är som störst, tid är en bristvara och information måste ut till många på en gång skapar CoSafes plattformar struktur och effektivitet även i de mest pressade lägena oavsett var alla berörda finns.

 CoApps utsett till ett av Nordens 50 främsta framtidsbolag 2019

Techarenan Serendipity Challenge syftar till att lyfta innovation och entreprenörskap samt för att ge bolagsbyggare möjligheten att visa upp sig på den nationella arenan.

”Verksamheter kan enkelt samla hela sin krishantering på ett och samma ställe och möjliggör snabb kommunikation av viktig information till rätt personer – var de än befinner sig.”


CoApps plockade hem priset som Årets samhällsentreprenör 2018

Dagens Samhälle (SKL) delar varje år ut ett pris till ett företag som stått för en idé som är lösningen eller bidrar till lösningen på ett samhällsproblem.

”Årets vinnare har hittat en smart lösning på ett problem som alltför många runt om i Sverige känner igen. När behovet är som störst, tid är en bristvara och information måste ut till många på en gång skapar vinnarna struktur och effektivitet även i de mest pressade lägena oavsett var alla berörda finns.”


Vinnare av Security Awards 2017 – Årets Tekniklösning

Security Awards är säkerhetsbranschens stora pris som varje år delas ut till ett företag som gör det där lilla extra.

”Kommunikation och trygghet är nyckelord när den här vinnaren utvecklade sin lösning. Viktig information kan spridas snabbt och effektivt till relevanta mottagare.”

CoSafe
Stockholm

+46 8-409 400 20
info(at)cosafe.se

coapps_hässelholm_kontor

CoSAFE Hässleholm

+46 8-409 400 20
info(at)cosafe.se


CoSafe

 

Den kundefterfrågade applikationen används idag av flera företag, kommuner, skolor och organisationer och har på kort tid fått stor uppmärksamhet. Plattformen hjälper verksamheter att uppfylla arbetsmiljökrav, samla och strukturera sin incident- och krishantering samt effektivisera sin kommunikation, inkallning, in- och utlarmning etc.

 

CoYards

Optimerad för Grannsamverkan och har tiotusentals användare utspridda över hela Sverige. Polis och försäkringsbolag använder plattformen för att skicka ut viktig information till boende i ett begränsat geografiskt område. 


CoBoats

 

Skräddarsydd för Båtsamverkan med funktioner så som utlarming av viktiga händelser, gemensam kalender, sortering på namn/båtplats etc. Används idag av över 300 båtklubbar i Sverige för kommunikation kring allt som rör hamnen, båtrelaterade brott, stormar, olyckor, efterlysningar m.m.