Om oss

Coyards, utvecklad av Cosafe Technology AB, är den prisbelönta kommunikationsappen som möjliggör samverkan i realtid. I samråd med försäkringsbolag, polismyndigheter, och säkerhetsexperter har vi skapat en plattform som stödjer olika samverkansformer som butikssamverkan, grannsamverkan och båtsamverkan.

 

Cosafe på Deloittes lista över snabbast växande techbolagen i Sverige

Att vara en del av ”Sweden Technology Fast 50” är en ära. Denna ranking är en hyllning till innovation, entreprenörskap och teknologisk utveckling. Under över 20 år har denna ranking uppmärksammat pionjärer inom tech-branschen, och vi är stolta över att vara en del av denna banbrytande tradition.


Nordens 50 främsta framtidsbolag

Techarenan Serendipity Challenge syftar till att lyfta innovation och entreprenörskap samt för att ge bolagsbyggare möjligheten att visa upp sig på den nationella arenan.

”Verksamheter kan enkelt samla hela sin krishantering på ett och samma ställe och möjliggör snabb kommunikation av viktig information till rätt personer – var de än befinner sig.”

 

Årets samhällsentreprenör

Dagens Samhälle (SKL) delar varje år ut ett pris till ett företag som stått för en idé som är lösningen eller bidrar till lösningen på ett samhällsproblem.

”Årets vinnare har hittat en smart lösning på ett problem som alltför många runt om i Sverige känner igen. När behovet är som störst, tid är en bristvara och information måste ut till många på en gång skapar vinnarna struktur och effektivitet även i de mest pressade lägena oavsett var alla berörda finns.”

 

Vinnare av Security Awards – Årets Tekniklösning

Security Awards är säkerhetsbranschens stora pris som varje år delas ut till ett företag som gör det där lilla extra.

”Kommunikation och trygghet är nyckelord när den här vinnaren utvecklade sin lösning. Viktig information kan spridas snabbt och effektivt till relevanta mottagare.”