Skapa grupp

TILLBAKA

Skapa ny grupp

Bjud in 2


Klicka på Skapa ny grupp.


Välj Hitta på kartan och klicka Fortsätt.

Phone10


Om systemet automatiskt inte hittar rätt plats så skriv in den adress du vill att gruppen skall ha i sökfältet under kartan och klicka på sök ikonen. Du kan sedan välja ett eget namn på platsen, alternativt klicka direkt på spara, så sparas platsen med adressens namn.

Phone11 Phone11b


Sätt namn på gruppen till något du tycker passar gruppen. Klicka på fältet Gruppnamn och skriv in ett namn. Klicka Spara.

Välj om du vill att alla som kommer att vara med i gruppen kan skapa och ändra kalenderinlägg. Annars är det bara du som administratör som kan göra det. Du bestämmer också om medlemmarna i gruppen skall kunna skicka akutmeddelanden till varandra (Se vidare FAQ).  Här ges även möjlighet att göra gruppen synlig för andra användare som befinner sig 1.5 km från gruppens geografiska anknytning. Gruppen blir även sökbar för alla användare genom att de skriver in gruppens namn under Grupper/Sök Efter grupper. På så sätt kan personer som vill gå med i gruppen fråga administratören (Dig) om att gå med. Inställningarna kan göras tillfälligt och ändras närsomhelst. Klicka Spara när du är nöjd med gruppens inställningar.


BJUD IN TILL GRUPP

ACCEPTERA EN INBJUDAN DU FÅTT

SÖK EFTER GRUPP

TILLBAKA